Alla inlägg den 6 maj 2011

Av Lena - 6 maj 2011 08:11

Ni har ju tidigare läst om min böjelse att gotta ner mig i andras bloggar och nu har jag hittat en ny, aningen less på hennes mosters "åhh vad jag är duktig, men inte duktig, åh vad jag älskar min man som inte är min man och åhhh vad jag är vanlig när jag kör min splitternya BMW-jeep och går i Lars Wallinkläder på premiär, för ibland byter jag etikett på en thepåse och säljer den svindyrt, och jag är ju inte alls hundexpert men jag läser ju till problemhundskonsult på "fina" dyra hundskolan i Stockholm" Men nu har systerdottern börjat blogga (eller nu har jag hittat bloggen) - humor, bilder och lagom galet: LÄS HÄR


Så jag blev faktiskt inspirerad, att ha kameran i väskan och ta upp den och använda den då och då, lite ögonblicksbilder på egentligen ingenting för det kan vara ganska kul det med,,, Men just ligger kameran i väskan i ett annat rum så det här inlägget får vara lite bildlöst.


Sen ett annat tips, ÄT INTE solrosfrön vid datorn. Om ni undrar varför jag ibland missar mellanslag så har ni förklaringen - solrosfrön i tangentbordet. Väntar på vackra solroser som sticker upp mellan tangenterna - ska nog bara hälla ut lite kaffe också så de får vätska.


Vad händer idag då? Vabbar med febrig dotter (som dock mår ganska bra) så det blir djupdykning i föreningslivets pappersjobb, roligheter ska annonseras ut, saker ska struktureras och andra planeras. Det är en hel del att göra men mesta dels riktigt kul. Sen ska jag göra en djupdykning i tvättkorgen som förhoppningsvis resulterar att den blir tom och dammsugaren ska jag väl ha en dejt med också. Undra hur många som avundas mitt flärdfulla liv på Östermalm?

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards