Alla inlägg den 11 september 2011

Av Lena - 11 september 2011 19:52

Fina stora blåa volvon fick ta med oss söderut idag. Till farmor. Här ägnades dagen till invändig rengöring av tidigare "nämnda" bil - ja i fall för mig och maken. Och mycket skit hälldes ner i avloppet och bilen blev godtagbart ren. Misstänker att ytterligare en omgång skulle ge rätt grått vatten trots all skrubbning.


Dottern lade snabbt beslag på sin pappas moster Anette med make Hasse och följde med dem på lingonplockning. Och så duktig hon var - detta kom hon hem med efter en inte allt för lång stund



Lite fel vinkel, för hinken är nästan halvfull.


Sen fikades det såklart (fikar aldrig så mycket som hos min svärmor) och idag blev det en extra kaka då det fanns brysselkex på bordet, efter mazariner är nog brysselkex favoriten bland favoriterna. Rundtur bland djuren och kaninen Ammi satte fina spår på min tröja efter en mysstund - fast tar jag på mig den i vinter lär jag knappast frysa och det är inte illa med kaninfodrad tröja utan att en enda kanin har fått lida   .


Nu ska vi leta reda på söndagslugnet och ställa om för ytterligare en ny vecka, en vecka där jag mest troligt ska kosta staten några hundratusen kronor helt i onödan... men är det nu det som ska leda till arbete - vad ska man göra? Tänkte klippa mig också, och jag är helt övertygad om att ett vårdat yttre ger fler jobb än det där andra.... Men jag antar att någon välbetald arbetsgrupp har gjort en utredning om att detta är vägen till arbete och sen får väl ännu en välbetald arbetsgrupp utvärdera och tala om att det ledde ju faktiskt inte till arbete....men då är det ju försent och pengarna borta.


Men än är det söndag i fyra timmar till, glöm inte Mördare okänd, ikväll klockan 21:00  

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards