Alla inlägg den 23 september 2011

Av Lena - 23 september 2011 09:09

Det var så dåligt med uppdateringarna bland de bloggar jag avnjuter morgonkaffet till så jag får väl blogga själv.


Jag har insett att det är inte våra nära och kära som är de värsta energitjuvarna, inte heller de som befinner sig i periferin av våra liv heller. Nej den absolut största energitjuven som bara tär och tär och som man aldrig kan komma åt är "NÅGON".


Tänk bara alla gånger man sagt "Kan NÅGON plocka upp i hallen?" Jag lovar, någon dyker aldrig upp och gör som denne blivit tillsagd och så får man vackert plocka undan skor, väskor, jackor, hundkoppel, skitiga tallrikar.... och sur är man, muttrar gör man och så tappar man en massa energi.

Eller om man undrar vem som har lämnat halva frukosten framme och får svaret "Inte jag, NÅGON annan" - ja hur mycket energi går det åt att röja bort den, inte mycket till själva arbetet men en himla massa till att vara irriterad på NÅGON.

Och det allra värsta, NÅGON säger en hel del och tycker ännu mer, "Någon sa till mig att...." Hur mycket energi går det inte åt att tackla det, jämfört om personen sa "Jag tycker..." då kan man ju ta den diskussionen där och då och den är ur världen.


Nä jag har bestämt mig, NÅGON bor inte hos mig, NÅGON jobbar inte med mig och NÅGON ska överhuvudtaget inte existera i mitt liv mer.


Tänk vad energi jag ska få till en massa roliga saker och som jag kan dela med mig av till verkliga människor - de som är värda min tid och energi.


NÅGON - DU ÄR SPARKAD!!!


Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards