Alla inlägg den 15 september 2011

Av Lena - 15 september 2011 09:26

Först vill jag bara säga:

Stort GRATTIS på födelsedagen

till världens bästa storasyster - nämligen MIN!!!!!

      


Sådär var var jag...

Jo igår pratade jag med den ömma modern om min blogg och mitt bloggande och om att ibland får man idéer men är inte i närheten av datorn eller har inte tid att skriva. Och när man väl sätter sig och bloggar så är det bortblåst. Men en idé som var kvar i huvudet när jag IGÅR satte mig för att blogga var det här med att få tiden att räcka till, och jag insåg att om man kunde effektivisera användandet av tiden mellan alla måsten och borden så skulle man ju hinna hur mycket som helst. Ifall man istället för att sätta sig och blogga kanske sydde sig en klänning (inte jag då kanske) eller istället för att slö titta på "Mannen som talar med hundar" (som jag ändå bara blir arg på) pysslade i hop ett fint kakfat av gamla koppar och tallrikar osv. Då kanske jag skulle kunna leva lite mer som Underbara Clara eller nya bloggidolen Elsa Billgren. Men det får nog bli en annan dag...


Men sen fick jag en annan idé, jag kan ju förena mellantidernas bloggande med att göra som tex Elsa, hon tömmer sin mobilkamera då och då och kastar ut bilderna i sin blogg. Jättefina, snygga, intressanta bilder från festivaler, bohemiska fester, loppisar, äppelplockning på Österlen och kändisfester... ok håll i er nu:


Mitt skrivbord, här bloggar jag, skriver jobbansökningar och kurslistor.


 

Köket innan jag blivit less på den stökiga diskbänken, missade tyvärr de autentiska shabby Chic-inspireradehundhåren på golvet, ni får föreställa er dem.

  

Här är vår lilla mysiga pluttehund som INTE åker handväska, går på hundcafé och hon har aldrig prytt Amelias omslag men den som väntar...


    

Det närmaste konst jag kommer.... Bilden är till salu till rätt köpare.


Nä det gick inte så bra det där va? Tror inte jag får några "presenter" skickade till mig för detta inlägg, eller blir nominerad till årets bloggprovokatör men jag kanske får en kommentar av mamma och det är inte illa det heller.

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards