Alla inlägg den 27 februari 2012

Av Lena - 27 februari 2012 08:35

Var något vi alla behövde - ja kanske inte Tyra, hon var mer i behov att göra av med en del. Efter en flunsa-vecka, lågt blodtryck och kanske lite vatten över huvudet när jag försökte spela hela föreställningen på hundträningen på lördag förmiddag var det dags att hitta lite kraft och energi. Söndagen bjöd ju på en strålande sol så att ligga i soffan var otänkbart, och en hund som inte bara haft en orkeslös matte utan till råga på allt en sjuk husse i veckan hade nog protesterat högljutt om hon skickats till bädde än en gång.


Vad gör man då, jag behövde vila (och dricka kaffe enligt läkaren), dottern behövde leka i lugn och ro då förkylningar av någon anledning sätter hennes nerver utanpå kroppen, maken behövde hämta sig även han och Tyra...ja Tyra behövde springa. Då åker man till farmor, där satt jag på en spark och filosoferade över livet, dottern lekte med sina smådjur i snön och maken fotograferade en springande Tyra. Sen en snabb kopp kaffe och hem. Det är skönt att åka dit, man behöver inte ens vara trevlig   Man kan vara som man vill, göra det man vill och säga hej i förbifarten. Ingen känner sig tvungen att underhålla någon.


Och resultatet av dagen då? Jo dottern orkade sin karateträning, även om det var lite jobbigare än vanligt och idag är hon piggare än piggast och efter att jag har varit och lämnat några rör blod ska vi möta upp Alva med familj på Teknikens Hus. Där kan mammor ta det lugnt medan barnen springer - det ser jag fram emot.


Och så avslutar jag med att chocka er... här kommer en BILD!


 

Ett stycke lycklig känguru. Foto R Ekman



Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards