Alla inlägg den 20 maj 2012

Av Lena - 20 maj 2012 18:14

har jag klippt idag, 4 mysiga kaniner som gosade ner sig i mitt knä, lite protester men lättare att klippa 4 kaniner än en schäfer kan jag lugnt påstå. Jag fick ovärderlig assistans av katten Plåster som satt bredvid mig på bänken i stallet och puffade till min arm ifall han ansåg jag klippte för mycket eller för lite, vi var väl inte alltid överens jag och Plåster. Men han är så go och snäll och kaninerna hade ingenting emot hans sällskap så inte kan man bli arg då inte.


Dottern hade med sig en kompis och eftersom vädret inte inbjöd till några längre uteaktiviteter så placerade de två tjejerna sig i kaninburen (en fd hästbox) och lekte med Svante och nykomlingen Rosa. Och sen ja som vanligt - fikade vi. Världens bästa Svärmor, alla kategorier (dvs min) hade köpt mazariner, ååååå jag älskar mazariner och det var svårt att välja mellan dem och makens rulltårta (fråga inte om receptet - det tar en halv dag att förklara) så jag var ju tvungen att ta av båda sorterna. Men när Svärmor tyckte jag skulle ta med resten av mazarinerna hem (ca 20 st) hade jag faktiskt karaktär nog att tacka nej - men lite ångrar jag mig nu.


En skön dag med andra ord, trots ihållande regn. Tyra fick sig en tur med husse i skogen - mitt planerade uppletande får vi ta en annan dag. Så nu återstår bara dusch av dotter och undertecknad, Mästarnas Mästare och sova gott för i morgon startar en ny vecka - en fullspäckad sådan och jag hoppas framtiden som följer ser likadan ut.


Avslutar med företagets logga så att mamma får se den.... hon som inte har Facebook än. men nu när alla hemligheter är avslöjade (kanske) så är det väl bara en tidsfråga...


 

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards