Alla inlägg den 3 april 2010

Av Lena - 3 april 2010 22:49

Jag och maken var precis ute på kvällsrundan med Tyra och Siri. Vi möter ett sällskap bestående av tre personer, som vi misstänker hade haft en lagom trevlig påskafton, och två hundar av pälsrik sällskapsras som finns i fyra varianter. En person i sällskapet säger "åh kolla en mops", nä säger en annan " det är ju en stor schäfer", "nä det där är en mops svarar den första" "Det är ju en stor schäfer" fortsätter den andra. Sen hade vi passerat dem, undra när de kom på att det var två hundar?


Av Lena - 3 april 2010 06:32

Siri! Foto: Annalena Nilsson


Det skulle bli en förmiddagskopp på Mopsön, vilket blev tårtlunch och eftermiddagsbulle och en extra hund med oss hem. Det var Tyra och Siri som nu slog tassarna i bordet och ansåg att de skulle få fira påsk i hop. Och vi som snälla hundägare kunde ju inte se någon anledning till att det inte skulle bli så.   Så till Siris ihärdige uppvaktares förtret så åkte Siri med oss för att prova på stadslivet några dagar. Jag kan meddela hennes familj att hon har anpassat sig utomordentligt bra - det är bara flexikopplet som fattas   . Just nu sover de två damerna sött efter att ha fått upp mig klockan halv sex på morgonen, varit ute och kissat och ätit frukost. Morgonen avslutades med en diskussion om tuggbenen, Siri tog Tyras favoritben, Tyra fick ett nytt och nu sover Siri på sin bädd med båda benen tätt intill sig, Tyra ligger brevid och funderar på om Siri skulle märka om hon tog ett av dem i alla fall.


Men innan vi åkte fick vi en rallylydnadsuppvisning á la Mops!

Först ut var Beata:

Foto: Robert Ekman


Men utifrån gården hördes protester från en mycket bestämd herre som ville visa att han minsann också kunde så självklart fick Snygg-Einar entra scenen och han kan till och med snabba lägganden:


Foto: Robert Ekman


Tuva meddelar att hon kan faktiskt allt det där och en massa till men hade inte tid just då för hon lekte med den stora tjejen (Tyra) - Siri, ja Siri var söt!     

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards