Alla inlägg den 25 april 2010

Av Lena - 25 april 2010 19:48

Shoppingen fortsatte på lördagen. Vi drog oss mot centrala stan och dess shoppingstråk och där verkar de göra plats för ytterligare affärer

Foto: R. Ekman 

Rivningen av det så kallade Fritz Ohlsson-huset fascinerade mig en stund, till jag kom på att de river fönster och allt i en enda hög - inget miljötänk och slöseri med snygga fönster.


Sen måste man fika, hur ska man annars orka shoppa? Dottern börjar lessna på att se sin pappa som ett enda stort objektiv och protesterade smått.

Foto: R. Ekman 

Det var inte bara en massa folk på stan, utan vi träffade en verklig stjärna också. Dock kan man fundera över hur mycket han uppskattade den uppståndelse dessa övningar medförde.

Foto: R. Ekman 

Nu tar ju Snygg-Einar det mesta med ro och bjöd såklart på ännu en bild av sig själv och vem ska neka er att se den? Inte jag i alla fall.

Foto: R. Ekman 

Förutom jättesköna löparskor så köpte jag en blomma till ena rumsfönstret, maken ansåg att den minimalistiska looken var total (eller egentligen sa han något mindre snällt men det tänker inte jag återge... men vänta bara.)

Foto: R. Ekman 

Så blev det söndag och Tyra började söndagen (02:00) med att få ont i magen och kräva ett toabesök varannan timme. Och då blir man trött...

   

Foto: R. Ekman 

och då ska vi inte ens nämna hur trött matte var.


Dottern var inte det minsta trött utan extremt förväntansfull, så här party-snygg var hon i sin nya klänning, sitt finaste diadem och halsbandet hon fick av sin yngsta storebror i julklapp.

   

Foto: L. Ekman 

dagen avslutade jag med ett pass på gymmet - men det ni, kommer det ingen bild på.              

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards