Alla inlägg den 12 april 2012

Av Lena - 12 april 2012 12:27

Väntar och väntar på att AF ska höra av sig om mitt starta eget bidrag, ja eller nej - skitsamma just nu bara de ringer så jag får skicka in min registrering till skatteverket och köra igång.

Folk vill ju gå kurs, massa trevliga människor visar sitt intresse och jag hoppas på fler, för det är ju just Ni som gör att jag vill och vågar, alla mysiga hundägare som jag mött under åren och alla nya jag kommer att lära känna i framtiden. Visserligen så är hundarna också trevliga och mysiga men hur jag än vrider och vänder på det så är det hundägarnas utveckling som driver mig och nöjda kursdeltagare ger mig energi till nästa kurs. Nu har jag inte haft någon kurs på jättelänge och jag saknar det, jag saknar ER!


Sen började jag läsa bakåt i min egen blogg i går, oj vad jag dragit ner på hundträningen, visserligen skriver jag ju inte om allt men när jag tittar tillbaka inser jag hur mycket jag tränade förr och hur lite det blir idag. Tack o lov har jag maken som ser till att Tyra får mer än vad jag ger och är en nöjd och glad hund. Dock bloggar han inte så det syns ju inte utåt. Men jag insåg att jag saknar träningen och träningskompisarna. Måste nog prioritera lite annorlunda tror jag. Någon som vill träna på regelbunden basis? Fredagkvällar???? Eller måndagmorgnar???? Verkar bli mina lediga stunder i framtiden. Lydnad, uppletande, lite sök, rallylydnad..... Seriös träning men med glimten i ögat och lite fika och skvaller där emellan. Hör av Er!!!! OBS! Kravet är att man står ut med Tyra, hon har sina idéer men är ju en snäll och fin hund fast man får tala om det för henne då och då. Ja så måste man stå ut med mig också - det kanske inte är lika lätt   .


Å så var det där med valpen, vill ha, men inte nu, Juli/Augusti känns som bra valptider. Jag och dottern har varit på vår resa med Syster/moster och A, företaget är i gång och förhoppningsvis börjar familjen vänja sig vid de nya rutinerna. Jag börjar kanske ha hittat rätt ras också, inget nytt - något jag velat lääänge, maken är väl inte riktigt på men inte helt emot heller. Det är något lagom stort, galet, vansinnigt och helt underbart fint. Och arbetande!!! Men inget bestämt, inget sagt.... kommer att gå många tåg. Ni såg ju vad min Grönishanvalp blev...


en Tyra

 

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards