Alla inlägg den 15 april 2012

Av Lena - 15 april 2012 17:24

Har varit väldigt aktiv på träningssidan idag - och tur är väl det.


Började morgonen med ett styrkepass, kändes väldigt tungt att komma igång men jag gav mig själv kaffeförbud fram till passet var kört och jag hade duschat. Tur att jag lyssnar på mig själv och gör som jag säger.


Sen kom rastlösheten, kände att väggklättringen var nära, och det måste förhindras. Maken hade bokat köket och skulle träna så jag och dottern flydde till Södra Sunderbyn och familjen Mukka.


Där vankades det fika i massor, mys med Albin och en massa bus för de andra barnen. Jag och frun i huset gjorde vårt bästa att ostört planera helrenoveringar av deras hem och herrn i huset såg mest rädd ut   .


Sen när vi kommit hem igen så var det Tyras tur, dryga halvmilen i snöstorm, regnoväder och solsken - ja det är april.


Så nu känner jag mig laddad för den grillade och gratinerade Polentan med köttfärssås som maken gjort till middag och sen en nybakad Jitterbugg till Mästarnas Mästare som börjar i kväll.


Och mamma.... räcker med en??? Vi funderar på tre    (Robert måste bara baka något riktigt himmelskt att muta med först)

Av Lena - 15 april 2012 11:20

.. nej mamma de har inte ringt än..

Men företagsplanerna går bara bättre och bättre. Blivande kursdeltagare hör av sig både från när och fjärran så lite resa verkar det också bli. Kul!!! Jag längtar verkligen efter att få köra igång på riktigt.


Sen kanske jag hittat ras, velar mellan två olika nu. De är ganska lika - samma rasgrupp men skiftar i storlek och tyvärr finns det inom båda raserna två grenar, utställning kontra arbete och jag vill ju kombinera båda men måste jag välja så får ju utställningsbiten stryka på foten. Oavsett vad det blir (om det blir någon av dessa) får jag även chansen att nosa lite på nya hundsporter, kan vara kul det också även om jag är tävlingslydnaden trogen.


På tal om tävlingslydnad... pratade med frun på Mopsön i går, hamnade i lite hundsnack (ja ja) och hon undrade om jag och Tyra tränade inför trean. Nej då blev mitt tvärsäkra svar och jag berättade om våra klickerövningar. Men tanken väcktes och kanske kanske kanske startar vi i lydnadstvåan för att ta vårt LP i sommar och ännu mer kanske tränar vi in trean under sommaren så att den finns klar om vi vill vidare. Maken hejar på och dottern som är betydligt större än förr meddelade att hon mer än gärna lånas ut till en kompis under tävlingsdagarna - undra om någon är less på brukshundklubbar?


Ja vem vet... tål att tänkas på. Nog för att Tyra blir sju till sommaren, men vadå - hon ska leva många år till och varför ska hon gömmas?


Någon som hänger med?

 



Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards