Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av Lena - 23 augusti 2012 07:02

på jobbet i går.


Ja alla dagar är inte så här:

 


Utan i går vräkte regnet ner men mina tappra kursdeltagare höll ut nästan hela kurstiden.


Snälla Camilla, fotograferade inte bara, utan kunde till och med slänga åt mig en kaffekopp när det kändes som värst - såna kursåskådare gillas mycket!


I kväll blir det inte kurs utan en föreläsning som jag hoppas att inte bara jag utan även mina adepter har nytta av i framtiden. Ska bli spännande, den anordnas av Entrepenörscentrum.


Dotterns skolstart gick bra, hon och de andra i klassen tyckte det var lite väl slött så här i början men nu verkar det som om fröken skärpt till sig och börjat lära dem lite saker, det krävdes en dag med bus och stök men sen gick det bra.... fröken fattade vinken och nästa vecka börjar läxorna komma. (ja allt är sant!!!)


Peppes träning då.... jo han är fortfarande världsbäst på linförighet, fattar rätt så bra att hitta positionen när jag står still, kan sitt och ligg lysande. Kissar bara någon pöl då och då, sover hela natten, äter inte på väggarna längre och charmar alla i sin omgivning så ingen har egentligen någon koll på vad han ställer till med eller kan.

Men lagottofrälst - ja visst även om det inte riktigt är vallhundsstuket...lite mer...."när jag har tid, kan du vänta en stund matte", eller "nu nu nu, nu vill jag då ska vi".


Nej Annalena, jag har inte glömt Tyra, ingen kan väl glömma Tyra. Som för varje dag framstår som en allt mer välartad och väluppfostrad hund. Och när hon får "trycka dit" Peppe då och då (alltid med ett litet illmarigt flin på läpparna) så är det inte så viktigt att uppfostra stadens alla andra hundar längre. Kan till och med titta bort när småhundarna gör ettriga småhundsutfall mot henne. Och så söker vi ju igen och det är Tyras grej, och så får hon vara med husse - GULD!!!!!


SÅ där... nu har jag rapporterat om det mesta - vill ni veta mer? Hälsa på, kaffe i pannan och rombakelser i frysen!

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards