Alla inlägg den 12 februari 2013

Av Lena - 12 februari 2013 12:16

Renrasiga valpar!


Helt renrasiga (om pappan är den vi tror) valpar efter meriterade föräldrar (HP på INOFF) födda i stall i vår hundfabrik, vi är mycket erfarna då vi har minst 10 kullar per år. Valparna har hållits från allt vad människor, barn, djur och social samvaro heter för att de ska få präglas helt och fullt på sin nya ledare - DIG.

Valparna är uppfödda på Doggy, ni får köpa egen mat då ni hämtar valpen - helst vid 6 veckors ålder för då är vi less dem. Valparna är helt oförsäkrade för försäkringsbolag litar vi inte på, de försöker bara lura folk på pengar och eftersom det är det samma med veterinärer så är de absolut inte vaccinerade.

Vi önskar att valparna kommer till bra hem men viktigast är att ni bestämmer er fort och inte hör av er mer efter ni hämtat valpen. Inte f-n ringer ni till ICA och berättar hur mjölken mår efter ni köpt den?

Rätt pris till rätt hem (fel hem får betala dyrt, bara vi blir av med valparna)


Nä den hittar ni knappast någonstans, därför kan jag i bland tycka det är lite kul med annonser där det står "uppfödda i hemmiljö", "Van vid människor, barn och djur".... är inte det en självklarhet i hundsverige idag? Hoppas jag har rätt!


Det här inlägget klurade jag på i går, och idag kom nästa OJ!!!!


"Att hunden vill bita är den enda menaliteten som krävs för skyddsträning"


Tror jag ska köpa en arm till Peppe, han biter rätt bra i bland. Tur att han i alla fall inte har några aggressioner i sitt bitande.....



Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards