Alla inlägg den 21 februari 2013

Av Lena - 21 februari 2013 09:04

Glest mellan inläggen, och ni får skylla på mamma. Förut var mamma den enda som inte hade Facebook och då fick man skriva dubbelt så att hon inte skulle känna sig utanför. Nu har mamma FB och därför känns det inte alltid lika viktigt att rapportera allt på bloggen.


Men den får vara kvar, ibland blir jag arg, irriterad eller känner för en cynisk stund vid tangentbordet och då finns det något här att läsa. Nu länkas mina inägg till Facebook så ni behöver inte vara rädd att missa dem.


Just nu kretsar funderingarna runt:


Vad har jag för inställning till kommande helg egentligen? Ska det bli skönt att vara absolut helt barnfri två nätter eller ska det bli en ren och skär pina när dottern åker till Jokkmokk?

Hur ser Peppes höfter ut? Han ska röngtas så fort vi får en tid.

Om en person som man inte träffat, sett eller hört något från på minst två år helt plötsligt dyker upp i olika sammanhang nära mig tre dagar i rad - ska man bli rädd eller???

Är skolan gratis? Den får ju inte kosta men ändå ska barnen ha skidor, skridskor, gympaskor för ute och inne-bruk, det är cykelutflykter och pulkaåkning om vart annat..... rätt eller fel, det är en annan fråga men GRATIS är det INTE.

Kommer storasyster någon gång så jag får dricka påtår på morgonkaffet och med gott samvete göra ingenting ännu en stund.


Mindre cyniska, mer informativa hundrealterade inlägg kan ni i fortsättningen läsa här:

http://ekmanutbildning.weebly.com/blog.html

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards