Alla inlägg den 13 februari 2010

Av Lena - 13 februari 2010 22:11

Som hundägare är det vissa saker som följer med oavsett man vill eller inte. Att det ramlar bajspåsar (förhoppningsvis oanvända) ur fickorna på affären tex. Eller att ens gäster aldrig har klätt upp sig när de kommer på besök. Frolic i fickorna är också en av de där sakerna som vi hundägare anser som självklart, om det nu inte är korv- eller köttbullsbitar. En nackdel med Frolic är att de smular, särskilt när man inte vill mata sin hund mätt på de orangefärgade läckerheterna ( det går så många bajspåsar då) utan bara vill att de ska vara små godbitar och delar varje frolic-ring i minst fyra delar.


Nu finns det ju såna där godisväskor ute på marknaden men nackdelen med dem är att hunden snabbt räknar ut om det är idé att lyda eller ej. Väska på = lydig hund, väska glömd hemma = olydig hund. Så därav frolic i fickorna och följden blir då frolicsmulor i fickorna.


Jag har för vana att även ha med mig min mobiltelefon på mina promenader, ifall nu någon skulle vilja ringa och berätta att jag fått drömjobbet eller vunnit 117 miljoner eller så... Och det där med var sak på sin plats, det gäller bara i köksskåpen. Så kontentan av det hela blir att frolicsmulor och mobiltelefon allt för ofta delar ficka. Vilket fick maken att tömma ut ca en halv frolic ur min förrförra telefon då han skulle ta över den. Nu haar jag köpt mig en ny, ny och ny visserligen fjolåretsmodell men ny ändå och den är inte bara vatten- och stöttålig den är även FROLICSÄKER!


  

Samsung SGH-M110

Av Lena - 13 februari 2010 09:57

Vaknade tidigt, Tyra väckte dottern som väckte mig. Som belöning för det fick Tyra en härlig morgonpromenad och sedan sin frukost. Hm.. kanske inte det smartaste om man vill lära sin hund (och sitt barn) att sova länge på morgnarna men det var så skönt ute. Bara -10, gryningsljus och vi var nästan alldeles ensamma så vi gjorde som alla andra och struntade i kopplet. Nja inte riktigt men ensamma stunder på trygga platser i alla fall.


Skulle behöva göra morgonröjningen med bäddning, diskning osv men i detta strålande väder är jag faktiskt mer sugen på att skotta balkongen och sätta mig där med varm choklad och limpmacka för att låtsas att jag är ute vid en fin sjö. Ja storasyster, ibland vill även jag äta utomhus fast det krävs en hel del sol för det.


maken var inte heller sugen på bäddning odyl så han gick till gymmet, vissa har det bra en lördagmorgon - fast å andra sidan så bra hade jag det igår när han slet på sitt arbete för att kunna försörja sin fattiga student till fru.


Hamnade i lite inredningsbloggar i går och hittade lite kul saker, bla önskedröms-skafferiet:

  

http://dreamhousecammy.blogspot.com/

Vem vill inte ha den här ordningen? Måste skaffa lite burkar ser jag.


Och den perfekta LapTop-väskan för den teknikfientlige, eller för den som bara vill imponera lite grann:


http://inredningsbloggen.blogg.se/


Till sist, denna hall föll jag för, lösningen med spegeln och hyllan under. Ska presenteras för maken vid lämpligt tillfälle, det gäller att välja dem.


   

http://dreamhousecammy.blogspot.com/


Nästa gång det blir bilder blir det från vårt eget hem. Måste bara borra lite först!  

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards