Alla inlägg den 1 juli 2009

Av Lena - 1 juli 2009 15:16

Funderar på om lilla barnpoolen ska få fyllas så att Tyra kan ta sig ett dopp. Visserligen blev det en dusch i dotterns kompis vattenspridare idag men Tyra föredrar att få kliva ner i vattnet framför att få det över sig. Då var det faktiskt mer uppskattat då två små tjejer hällde vatten på henne.


Mycket träning blir det inte, bara lite lydnad och fysträning. Tiden verkar på något underligt sätt inte räcka till och för en gång skull verkar det inte bekomma Tyra det minsta. Hon verkar uppskatta sköna dagar i skuggan, bevakandes gårdens ALLA katter och hundar som passerar. Då och då får de veta vem som verkligen bestämmer här men oftast är det för varm och de får passera utan vidare tillsägelser.


Kurs har vi haft idag, nu blir det ett uppehåll då jag förväntar mig stenhård träning från mina adepter så att de kan visa upp sina färdigheter om några veckor. tanken är ju att de i slutändan ska kunna tävla lydnad med sina hundar och fortsätter de som hittills så ser jag inga som helst hinder för det. Det är så kul att hålla kurs då alla verkligen vill nå resultat. Fast idag nådde nog Flatten Gizmo det absolut största resultatet, han lärde sig att det var kul att gå i trappor och Matte fick lite motion :-) Ibland behövs så lite.


men det är dags att ta tag i min egen träning, eller framför allt kanske det är maken som ska sätta igång... vi har ju planer som även innefattar mig även om jag har en lite mer passiv roll i det hela. Mer om det längre fram. fast lite lydnad ska tragglas så att vi har allt på plats när tävlingssuget återvänder, just nu är det ganska i botten men jag vet ju att när det blir svalare så känns det mycket roligare.


men bara för att ingen (läs: P & A-L) ska säga "vad var det jag sa" så ska ni veta att jag ÄLSKAR VÄRMEN OCH NJUTER VARJE SEKUND!!!!

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards