Alla inlägg den 15 juli 2009

Av Lena - 15 juli 2009 18:53

japp det var det som stod på dagens träningsschema. Dvs de två moment som känns "sämst".

Inkallande med ställande där vi inte nått högre träningsresultat än vad jag kan bedöma vara en 9:a och apporteringen där min bedömning är att vi nått högst en 7:a pga tugget.

Men först värmde vi upp med fritt följ. Hon är ju helt otrolig - oavsett om det är sakta eller språng, hon sitter som klistrad. lite väl mycket till en början men efter lite uppvärmning så sitter positionen rätt. Det som var kul var när jag tränade stegförflyttningar och skulle backa då vänder hon på stället, hur snabbt som helst, och går då framlänges medan jag backade :-) Hon var så lycklig och helt övertygad om att hon gjorde rätt - gullhunden. Gapskratt från matte men utebliven belöning gjorde så att femöringen trillade ner och vid nästa försök blev det rätt, ja alltså rätt på riktigt.


Ja hur gick då träningen? Ja när det gäller inkallandet så gick det inte särskilt mycket bättre i dag, nästan tvärtom så vi tränade "stanna" på alla andra sätt än regelrätta inkallningar och så får vi se hur det går nästa gång, förhoppningsvis blir det i morgon förmiddag.


Men allt hon gjorde fel på inkallandet tog hon igen med råge på apporteringen. Bara tugg den gången jag kastade ut apporten men inte vid linförighet, inkallningar och när hon fick hämta apporten då jag LAGT ut den. Riktigt snygga ingångar fick hon till också, hittills har hon gärna velat smälla till mig med den i svängen, men nu tog hon hänsyn till sin matte. Tycker kanske att jag har tillräckligt med blåmärken på benet.


Nä så jag är riktigt nöjd, kan man vara annat? Nu måste vi bara klura ut vilka tävlingar vi hinner med i höst, Augusti känns väldigt fullbokad men jag vet inte riktigt av vad?


Nu till helgen får vi storfrämmande i litet format. Tyra ska ha sin bästis här hela helgen då hennes familj ska åka utomlands och låta Snygg-E visa upp sig. Visserligen hoppas vi på fina priser för E men framförallt ser vi fram emot att få låna världens finaste Siri-Piri en hel helg. Nu var det så länge sen sist.

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards