Alla inlägg under februari 2010

Av Lena - 12 februari 2010 07:48

och jag tror till och med att det kan bli en riktigt bra fredag. Lugnande besked igår, en i media mycket utskälld instans visade sig vara en mycket vettig instans med betydligt mer välutbildade människor än vid en kommunal instution vars uppdrag är att hjälpa, stödja och vägleda... oj det hade de nog glömt. Skönt med vettiga, välutbildade människor som kan sin sak! Fast ett statligt kontrollerande verk ska nog få ett litet brev så kanske den kommunala instansen kan bli påmind om vad deras uppdrag egentligen är, så att detta förhoppningsvis inte upprepas.


Ett stort och ett mindre stort skolarbete är klart och ska lämnas in. Hur i hela friden jag tog mig igenom det vet jag inte, men med massa kaffe, bra studiekompisar och en hel del vilja klarar man det mesta.


Så kanske man kan luta sig tillbaka i soffan ikväll och faktiskt slappna av en smula.


men först...

Gymmet

Hämta ut min nya telefon (frolicsäker)

Fredags-röj(ning)

Korrekturläsning


Sen i helgen blir det kalas på Leos lekland och simskola. Fullt upp med andra ord - skulle jag vila?

Av Lena - 10 februari 2010 19:03

och så snart vi fått upp den på väggen och jag städat undan lite så blir det foton, innan dess får ni nyfikna hålla ut. Men jag tror det blir bra.


annars så har jag inte så mycket att blogga om, mest skolarbete, hemarbete och sova. Vi går igenom en tung vecka just nu på alla plan och jag kan bara tacka min lyckliga stjärna att jag gjorde bort migränen förra veckan, vet inte hur jag skulle fixa ett anfall just nu.


Vi har tagit ett vettigt beslut och det är att byta vår parkeringsplats mot en garageplats så nu står röda forden skyddad och inlåst och inte minst tror jag snöröjarna på gården är nöjda då de äntligen kan för första gången den här vintern få skotta "vår" parkeringsplats.


Så mycket mer blir det nog inte idag, ska snart läsa för dottern och sen hon för mig, ja just det nu läser hon för fullt och jag ser fram emot den dagen hon sköter kvällsläsningen helt själv. Sen när maken kommer hem från gymmet ska jag klä på mig en massa och ta en promenad med Tyra, där får man för att man var lat igår - nu är det bara att trotsa kylan och ge sig ut på en rejäl vandring.


Jo just det, någon som förstår detta? Jag gör det inte!!!


Shipperkevalpar

chipp, vacc, vet.bes, reg. d.f.försäk, hanvalpar, lev.klara, kan lev. pris utan stamtavla 5.500:-, med stamtavla 7.500:-

tel xxxx-xx xx xx

 

Ja det är en verklig annons som publicerades i ortens annonsblad.

Av Lena - 7 februari 2010 15:36

men upplystes att i dag var sista dagen på rean på rean så nu är det nog slutshoppat ett tag framöver.


Åter till ordningen, dagen inleddes med "brunch" och efter att dottern sett IDOL-Ola slabba ner en hotellmatsal med våffelsmet (tänk vad de visar på barn-tv numer) så har önskan funnits om våfflor till frukost och så blev det idag. Och jag var nog inte så mycket bättre än IDOL-Ola men dottern blev både nöjd och mätt.


Sen simskolepremiär, det var en liten nervös tjej som gick dit och en stor lycklig tjej som kom därifrån. Lyckat med andra ord.


Och då shopping, maken var ju med och han kan hitta reakläder han så dotterns redan överfulla garderob bågnar ännu mer, han själv har en ny pyjamas och en halsduk och jag... ja jag läste HM katalogen när jag kom hem.


Javisst nya gardiner till sovrummet blev det i allafall så nu ska jag avsluta detta och sen fixa fint därinne. Kanske blir lite foton därifrån också men allt i sovrummet är provisoriskt till de nya tapeterna kommer, de är lite speciella så jag vill ha upp dem först innan jag handlar på riktigt, till dess är det ok med reagardiner för 50 kr för två.



Och just det Jenny, kuddarna och mattan kom från Jysk.

Av Lena - 6 februari 2010 19:20

Ägnade ju en hel del tid åt inredningsbloggar i morse som ni vet och det är kanske inte alltid det mest förnuftigaste, men kanske ganska kul i längden för efter en skön promenad med familjen så åkte vi och inhandlade lite inredningsdetaljer till vardagsrummet.

Först några kuddar till soffan:

      

och sen en matta:

  

Bilder på det färdiga rummet kommer till veckan då pricken över i:et har anlänt...

Av Lena - 6 februari 2010 09:58

är inte särskilt kul så det lät jag bli idag. Maken gick till gymmet och jag tänkte diska undan frukosten och köra en snabb röjning så vi kunde njuta av helgen i lugn och ro sen. Men "näää inte riktigt än" tänkte jag och kollade inredningsbloggar istället, skickade små trevliga inredningstips till släkt och vänner och drömde mig bort bland Kitchen aid hushållsmaskiner och danska designmöbler (ja om ni vill ge mig en present alltså..)


Det här köket tycker jag att storasyster ska ha:

  

Det hittade jag här: www.husligheter.se och kommer från Sköna Hem


Och vilken mops skulle inte vara värdig en liggplats som denna?

  

Hittades på http://blogg.bygghemma.se/


Ja tänk om man skulle ta itu med sitt eget hem? kanske klä på sig varmt, ge sig ut i det kalla men underbart soliga vädret och skaffa lite nytt - sovrumsgardiner tex....

Av Lena - 5 februari 2010 11:24

eller vad det nu var hon hade i kopplet. Hon vände på klacken, fnyste med näsan och gick med bestämda steg från mig med sin lilla hund släpandes efter sig i kopplet. Vad jag gjorde?


Jo jag förklarade att jag inte ville att hennes mini-lilla hund och Tyra skulle träffas.


Jag anser det inte värt att riskera något, jag vill inte att min hund ska skrämma vare sig damer eller små hundar och då jag inte vet hur hennes hund beter sig så tar jag inga chanser och definitivt inte på trånga platser eller med kopplade hundar.


Jag besparade kanske hennes hund en obehaglig upplevelse, eller kanske min hund... jag vet inte och är inte så intresserad av att veta heller.


Men i stället för att vara tacksam över att jag såg till att vi hade kontroll över situationen och inget hände så blev hon extremt stött och sur. Nej jag har inget emot vare sig damen (känner henne inte) och inte hennes hennes lilla hund som både var söt och såg väldigt trevlig ut, jag ville bara att inget skulle hända.

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards