Alla inlägg den 21 mars 2009

Av Lena - 21 mars 2009 18:45

Inför morgondagens begivenheter...

Följa med matte på TEMA-lördag på hundhuset. Tyra fick stila lite med sitt underbara fotgående, men även visa att hon är inte en allt igenom lydig hund. Tyra hann läxa upp en och annan hund, stjäla köttbullar och hoppa över grindar. Men kul hade hon.


Sen en härlig långpromenad med husse och visa upp en otrolig allmänlydnad, hon klarade av att lämna ett halvruttet rådjurskadaver bara för att få vara med husse. De ni!!!! Det kallar jag allmänlydnad så svamlet från förmiddagen är glömt.


Nu väntar vi på Tyras favoritgäster, och ännu lyckligare blir hon om bästa kompisen är med, vi får se... Siri har (hörde jag ryktesvägen) varit ute på egna äventyr så hon är kanske trött.


I morgon är det tävling och vi åker dit med inställningen att de kommer att kasta tiorna på oss (dottern undrade om det inte skulle göra ont). Någon annan kan man väl inte ha!!!


Rapport kommer såklart!

Av Lena - 21 mars 2009 07:35

Väcktes strax före sex i morse av en lycklig hund som tyckte att livet var toppen och att hennes matte skulle dela den upplevelsen med henne. Det tyckte inte hennes matte som väste "gå och lägg dig".


Den fortfarande lika lyckliga hunden som tränat bakdelskontroll, jag visste att det var vansinnigt, flyttade rumpan så att den lyckliga svansen dunkade in i den ännu sött sovande dotterns säng.


Dottern vaknade, såg solen och hoppade glatt ur sängen, tog sitt täcke och tog till flykten till tv:n och sina drak-pussel. Tro nu inte att Tyra tyckte att det räckte med att få upp en medlem i familjen, nej då - de ihärdiga försöken fortsatte och blev allt mer intensivare. Tyra hämtade saker, sjöng, hoppade upp i sängen och allt detta på en och samma gång.


Till slut var det bara att ge sig. Klä på sig och ta ut Tyra. Ge henne mat och sen var det ju lika bra att äta frukost. Havregrynsgröt klockan sju en lördagsmorgon!!!


Nu är vi alla (utom tonåringen förstås) uppe, påklädda och redo för vad dagen har att erbjuda. Tyra hon....


SOVER!!!

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards