Alla inlägg den 13 mars 2010

Av Lena - 13 mars 2010 15:21

Ibland undrar jag om jag kanske borde välja inriktning på min blogg, att låta den smalna av lite. Fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Men det finns ju så mycket intressant som jag vill skriva om och dela med mig av, så varför ändra ett koncept som faktiskt representerar mig, allt blandat och lite av varje. Men OM jag nu skulle tema-blogga skulle det nog bli fler bloggar:

Först Tyra-bloggen, och idag skulle jag skriva något så här...

  

Foto: Robert Ekman 2009

 

Idag fick Tyra-Myra en rejäl omgång på lydnadsplanen. Husse dirigerade efter bästa förmåga och jag gjorde allt för att följa hans intruktioner. Tyra hon trängde, ville ha godis och tog långa svängar med leksaken. Till sist fick jag till det riktigt bra och övergick till "hyfs"-träning och då med en genomarbetad Tyra gick det riktigt bra - lite hyfs har hon tjejen som nu är ganska trött.


Men sen är det ju det där med matlagning och bakning, ett ämne som inte bara intresserar mig utan även min andra hälft. Ikväll ska han laga detta till mig, dottern och sig själv. Fast Körsbären byts ut mot jordgubbar...

  

Körsbär i tortilla med mandel från www.alltommat.se


Sen ska vi ju inte glömma inredningsintresset och just nu i dessa vårtider (ja jag är obotligt optimistisk) så kretsar de flesta funderingarna runt balkongen och hur den ska inredas och vad som ska planteras. Detta fastnade vi båda för...

Från Roomservice, www.kanal5.se

Kål och murgröna istället för blommor i balkonglådorna. Vem vet kanske de enda färgerna förutom grönt representeras av tomater, chili och paprikor i år.  


Till sist har vi ju det vardagliga, familjen, skolan och allt runt omkring. I den bloggen skulle jag skriva om gymbesök, schlagerparty, lek i snödriva och lugn och skön lördag förutom stor irritation pga en viss lärare som kanske borde söka sig någon annanstans, när man inte kan ge mer är det dags att dra vidare... Men det viktigaste är att alla mina bloggar ska förmedla en positiv känsla och läsarna, ni alltså, ska läsa mina bloggar för att det är kul.


Oj det här blev jobbigt så jag kommer nog fortsätta med en enda men något splittrad blogg...

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards