Alla inlägg den 18 januari 2009

Av Lena - 18 januari 2009 14:46

det blev kompisträff med Siri istället. Och de är verkligen kompisar, Einar och Beata har ingen chans att vara med där inte. Beata kom till slut och ville sitta i knä och bli lite tröstad när hon inte fick vara med de stora tjejerna.

För att Tyra inte ska bli helt förvildad får jag väl träna lite inne i eftermiddag istället, Passar bra när man ska peta i småsaker och det är väl där vi är just nu. Först delar man upp momenten i små små delar, lär in del efter del. Sätter ihop dem succesivt och sedan får man se vad man gjort för fel :o) Det måste vara tjusningen med hundträning.

Hört att vissa har börjat träna inför Let´s dance - hundversionen. Vi väntar med spänning på uppvisning - något för nästa "kennel"-träff??? Själv ska vi rikta in oss på dragsporten i en lightversion, vi har fått låna en pulka med skaklar så nu blir det nog enklare att få med dottern på promenader då hon kan bli dragen av Tyra.

Nej nu ska jag peta lite med en ny hemsida, det byts ju hemsida både till höger och vänster om mig så jag kan inte vara sämre.... Får se om det blir något.

Av Lena - 18 januari 2009 09:54

Det har framkommit klagomål att denna blogg uppdateras för sällan, och jag kan tänka mig att det finns de ute i stugorna som ondgör sig över stackars Tyra som aldrig får göra något....


Men inte vill ni väl läsa om vanlig tråkig underhållsträning? Eller om Tyra och husses joggingturer? Det händer ju inte så mycket på dem. Idag var det tänkt att sökgruppen skulle ut i skogen, men då var det ett litet virus som smög sig på en av deltagarna och då vi är så få så faller allt med att en är borta, så är det någon som vill träna sök, seriöst (behöver inte tävla men bör ha tävlingsreglerna som mål), vi jobbar så att vi åker ut i skogen, tränar en hund i taget och sedan då alla är klar DÅ snackar vi skit och har trevligt, förekommer en hel del fika. Alla hjälps åt med varandras hundar och figgar, vallar, passar barn, peppar och kommer med mer eller mindre bra råd. Vi hjälps åt helt enkelt, där den ena går bet kan den andra kanske hjälpa till vi är inga experter men vi gör så gott vi kan. Och där kunnandet tryter , tar vi hjälp utifrån (fast snart är du fullvärdig medlem i gänget eller hur Håkan?, vi har ju förväntningar stooora förväntningar).


Ja nu blev det inget sök idag, men jag ska träna lydnad - men i lugn och ro i ensamhet. Måste få till en del saker så bucklan är i hamn nästa tävling :o) Nästa helg (söndag) hoppas jag att det är mååånga som vill träna lydnad med oss, så vi får störning och sällskap. Hör av er!!!


Rapporterar i kväll, nöjd så P?

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards