Alla inlägg den 9 februari 2009

Av Lena - 9 februari 2009 19:50

ska vi träna (hört det förr?). Nu är det sista tagen innan tävlingen. Checka av att det funkar, och i och för sig funkar det inte är det inte så mycket att göra åt det förutom att hoppas på det bästa :o)


Jag hoppas att Någon har lust att hjälpa till med en genomkörning av alla moment någon dag..... Någon kanske hör av sig.... jag får väl baka bullar....


Sen finns det en Annan som sviker, som inte har anmält sig... usch sånt tycker vi inte om. Men hämden är ljuv.....


Av Lena - 9 februari 2009 06:02

Finns det något härligare att beskåda än vänskapen mellan hund och barn, även om den ibland kan bli en aningen hårdhänt (snälla missförstå mig inte, läsbara vidare).

Tyra hade inga särskilda åsikter om barn när hon kom till oss. de fanns där - ok! Sedan har hon sakta byggt upp en reltion med dottern, som bor hos oss jämt. Hon är överlycklig när dottern vaknar, sitter av förklarliga skäl nära henne vid matbordet och nattar henne med en puss på kvällen, sedan kollar hon henne då och då under nattens gång. Dottern i sin tur växlar i sina åsikter mellan att Tyra är världens bästa hund till att vi ska sälja henne och skaffa katt i stället.


Men nu har Tyra upptäckt E, en trettonåring som delar ut tuggpinnar när han kommer hem från skolan, myser i soffan - tom lämnar största delen av soffan till Tyra, och som tack för det får han blöta, goa men kanske inte allt för uppskattade pussar.  I går tvingade jag med E ut i snöstormen för lite budföringsträning, vilken gick någorlunda bra, det märkst tydligt att det är inte lika noga med barn för Tyra. Sen blev det bus i djupsnön och E är nu en vante fattigare :o) Men de båda hade kul, såg ut som snömonster och var rätt så lugna resten av dagen. det är vänskap det!!!

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards