Alla inlägg den 14 februari 2009

Av Lena - 14 februari 2009 19:31

Var nyss ute och rastade Tyra, på väg upp för trappan möter vi nyinflyttade Border Collien, denne vill hälsa, Tyra tycker det är olämpligt och skäller till. Border Collien kallas till sin matte och jag ber Tyra vara tyst. Sedan då alla hundar är under kontroll ber Borderns matte om ursäkt, jag anser att Tyra inte heller betedde sig särskilt hyfsat. Tyra får lugnt titta på när Bordern med matte och ytterligare två hundar passerar förbi och går ner för trappan och alla hundar insåg att det inte var något farligt så nästa gång de möts borde det gå ännu bättre. Tänk om alla hundägare kunde vara så smarta som denne border collieägare.


I övrigt så har Tyra haft sovkompis inatt  - Lilla Siri tyckte att hon skulle följa med oss hem i går när vi var och fick oss kvällskaffe. Självklart fick hon det och Tyra och Siri lekte glatt, somnade gott men sen i natt har Siri vaktat oss mot den hund någonstans i huset som inte var nöjd med sin situation, och högljutt protesterat mot den. Hade ju räckt med ylandet, en galen mops i sovrummet gör det ju inte lättare att sova men trygg kände jag mig.


På morgonen fortsatte Tyra och Siri att leka som om de skulle ha sovit gott hela natten. De övade på freestyle. Siri gick mellan Tyras framben och båda höll i varsin ände av en gammal socka.


Sen följde jag Siri på mopsträff, där var hela Siris familj och en massa mopsar med sina mattar och hussar - mycket trevligt. Sen hemma igen, var det Beatas tur att hälsa på Tyra, fast Beata var så trött att det blev inte mycket lek.


En trevlig hunddag med andra ord.

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards