Alla inlägg den 23 augusti 2009

Av Lena - 23 augusti 2009 08:02

Här hemma sker förändringar hela tiden. Vi försöker sälja bort sånt som vi inte vill ha kvar men ändå kan vara till nytta för andra, någon som behöver en soffa, diskmaskin, svarta "kristallkronor", takbok, spark till en vuxen, böcker massor av böcker...sen när vi rensat förråden hittar vi säkert ännu mer - hör av er om något låter intressant. Detta är inte så svårt för då kommer ju sakerna ändå till användning men då det här med att slänga... inte lika lätt men operation "kasta allt som vi inte vill ha och ingen annan heller" inleds nästa söndag.


På flyttdagen ska endast sådant vi verkligen vill ha kvar och behöver följa med till nya lägenheten. INGET ANNAT!!!


R d.y har flyttat nu *snyft* men han är på mina hemma-marker så jag har full bevakning. Han är nog inte riktigt medveten hur snabb djungeltelegrafen är i den kommunen :-)


L har bytt rum så nu sitter han i "mörka grottan", med dörren låst och spelar dator...är de syskon eller ej pojkarna.


Dottern ska plocka blåbär idag, målet är 1 blåbärskaka, förhoppningen är 4. Sen har hon höga förväntningar på skolstarten i morgon. Ja då är hon en riktig skolflicka. De ska ha med sig skolväska, drickmugg och EN STEN??? Ja tydligen kan man lära sig mycket genom en sten, ska bli spännande att se vad de ska använda den till.


Själv är jag överlycklig idag, jag ska köra Tyra på sökträningen idag för maken är fortfarande krasslig. Det ska bli så kul!!!! Blir lösa påvisningar så Tyra får behålla farten men ändå, det är JAG är föraren. Själv har jag en vecka kvar till skolstarten, vilken jag också ser fram emot. Men innan dess ska två tentor skrivas,, jag ska hjälpa till på dvärghundsutställningen och ett IKEA besök gå av stapeln. En trevlig vecka att se fram emot mao.

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards