Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Lena - 25 augusti 2009 18:37

jaha då var det min tur på riktigt. Feber, snuva och extremt ont i halsen. Vad gör man då? Bäddar ner sig? Nej då man åker till skolan och skriver tenta, smart vet jag inte men har jag tur så har jag klarat den så är den ur världen så det är bara att hoppas.


Nu väntar två dagars vila och plugg inför nästa tenta, maken tar hand om lämning och hämtning på fritids/skola så jag behöver bara koncentrera mig på debet och kredit och så bli frisk förstås.


I dag lämnades dottern på "torget" det fritidsrum barnen kommer till om de kommer tidigt. Där väntade fritidspedagogen J som dottern aldrig träffat. En nervös moder som jag är var beredd att strunta i tentan och stanna med dottern till de vanliga fröknarna dök upp. Men dottern tog en bok och sa: "Puss och Hej" så var det bara att åka. Ikväll talade hon om att hon önskade att J jobbar i morgon också - succé med andra ord. Skolan överhuvudtaget verkar vara en succé, nya kompisar varje dag och redan en "bästis", en härlig grupp ungar med massa lek och fantasi och engagerade lärare. Det kunde inte bli bättre. Inte för att jag vet om jag vågar skriva detta men tydligen är maten bättre än den på dagis...och den var svår att slå ska jag säga.


Annars inte så mycket att rapportera förutom tummen ner till en viss klädkedja, som en viss minimjölksmodell gjort reklam för om ni vet vilken jag menar. Dottern är ännu bara fem år men väldigt lång för sin ålder, måste alltså köpa kläder för 7 till 8 åringar, som även de, barnen alltså, är ganska små. På "pojk-avdelningen" har denna kedja jätte praktiska ytterkläder, tåliga, vind och vattentäta och 4 modeller att välja mellan. På "flickavdelningen" fanns en modell av den tåliga sorten - knallrosa, sen var det fuskpäls, vattenabsorberande tyger och ryschpysch. Det är samma klädkedja som har bättre kvalitet på sin basplagg för pojkar än de för tjejerna. Gissa vilken avdelning jag handlade basplaggen på när dottern var liten, trots att det irriterande stod pojkbyxor och pojktröjor på kvittona. nej blä för dem!!! Flickor leker, klättrar, busar och har kul även de och deras föräldrar VILL INTE att de ska se ut som mini-vampar (snällt sagt för jag menar egentligen något annat), eller vill de det? eftersom kläderna tydligen säljs???

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards