Alla inlägg den 8 september 2009

Av Lena - 8 september 2009 18:59

Blev det idag. Buss till skolan in på biblioteket lämna tillbaka böcker som höll på att bli bötes-försenade, buss till stan, lämna ett ton (minst) böcker som även de var nära böter. Låna en! bok.


Sen fika med E, lite klädsnack som resulterade i lite impulsiv shopping, så nu har den kräsne tonåringen två nya tröjor i alla fall. Men det är kul, för inte så längesedan var pistolhot det enda som funkade för att få in honom i en klädaffär. Vi mötte upp maken utanför stadens biograf för dottern med sina klasskompisar var på bio. Klockan tre strömmade 36 nöjda men trötta 6åringar ut på gatan i sina fina reflexvästar. Fröken räknade in och lämnade ut de små till väntande föräldrar. Dottern tyckte det hade varit kättekul men trött som hon var tog hon sig en liten mikrosovstund i bilen hem. E fixade middag och nu är den uppäten, bortdiskad och det är alldeles snart dags för tandborstning och två kapitel bullerbyn för dotterns del.


Idol börjar i kväll så det blir väl att kika på det - i brist på annat. Sen blir det tidigt i säng med den nylånade boken. nr 3 i Amistead Maupins romanserie...läs den!!! Tror första boken hette "det nya livet".


I morgon blir det paltkok och finfrämmande, ja nu var det så längesedan så inventarierna har degraderats till finfrämmande... måste vi gensat råda bot på, saknaden har varit stor.


Dottern har bokat in storbak på söndag, massa bullar ska det tydligen bli och lite annat smått och gott. Tror vi åker med ett lass till Mormor A, det brukar vara väldigt uppskattat. Och just det, på lördag ska vi på storkalas - undra när vi får anledningen att fira??? Men som sagt än bara tisdag så det lär väl rapporteras en hel del innan helgen kan jag tro.

Av Lena - 8 september 2009 06:27

Skulle skriva ett hundinlägg men då jag ska logga in så har det förändrats totalt och jag behöver en stund att smälta det hela. Men nu kan man tydligen lägga in såna här i alla fall Glad och det är ju lite kul. Får undersöka sidan närmare lite senare.


I går var det en hektisk dag, först skola och låååååång föreläsning men vi har en bra lärare och bra upplägg och detta kryddat med en livlig diskussion gjorde att tiden gick fort och kändes välanvänd. Kastade i mig en macka och tog bussen till hunden M, hennes matte ville ha lite tips och råd och visst jag hjälper så gärna. det som hade kunnat bli en kämpig eftermiddag med en besvärlig hund blev i stället en mysig promenad med lite tips efter vägen och en god kopp kaffe före det.


Sen blev maken lat, eller mindre sugen på broccoligratäng (vet inte riktigt vilket) men efter att dottern hämtats från skolan så åkte vi på den där amerikanska hamburgerestaurangen för en mindre hälsosam middag. Bara för att riktigt toppa fettintaget så avslutades middagen med glass.Tungan ute


Sen en ganska slö kväll med en höjdare på tv, Roast på Berns. Vilken skillnad mot en annans kanal "Grillad". Här är det den verkliga humoreliten i landet som häcklar sina kollegor - och här görs det med en ärlig värme och inte bara en sista snäll kommentar i slutet för att manusförfattaren har lagt till det. Sitter som klistrad i soffan även nästa måndag.


Idag var det tänkt att det skulle bli plugg och egen hundträning för hela slanten men jag måste in till stan en sväng på em Rynkar på näsan men men det kommer fler dagar.


Ha en skön dag alla ni som läser!

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards