Alla inlägg under september 2009

Av Lena - 1 september 2009 20:35

just nu har jag flyt, fattar det inte själv. Den ena positiva nyheten efter den andra. Oron över bakslaget börjar växa sig starkare - det kan bara inte vara så här bra.


Men samtidigt känns det som om jag måste passa på att njuta och kanske jag ändå på något sätt är värd detta.


I går hade jag en trevlig, rolig och efterlängtad dag med mamma och storasyster på IKEA. Oavsett företeelse så är det alltid lika kul att göra något tillsammans. Och det följer ungefär samma mönster. Mamma går och oroar sig för att hennes småflickor ska bli trötta, ta ut sig, vara hungriga, kaffesugna, röksugna (hm)....undra vem hon oroar sig för egentligen??? Så vitt jag vet så röker varken jag eller storasyster.... Hm avslöjad mamma!!!


Har förresten ALDRIG sett någon hålla så krampaktigt i en kaffekopp som mamma då hon helt utmattad av shopping stapplade in på djurmagasinet för att inhandla ett stycke klösbräda till Katten. Och jag ska minsann skvallra för kisse vad du INTE köpte.


Men möbler blev köpta och jag fick lite idéer, inspiration och några ABSOLUT INTE. Ska bli kul att handla till nya hemmet lite längre fram i tiden.


Idag var det skolstart för mig, och jag kan lugnt meddela att det är skillnad på pedagogik och ekonomi. Ja inte bara ämnena i sig utan även i upplägget av studierna. Jag kastades 30 år tillbaka i livet och kände mig åter som en 6 åring första skoldagen med namnlapp på tröjan och fnittriga presentationer av varandra och en själv. Till skillnad från för två år sedan då vi satt 120 stycken i en föreläsningssal och en kostymklädd anonym person hälsade oss välkomna med att detta blir vårt livs jobbigaste år.


Sen var det förevisning av lägenheten, ja jag sa ju det - jag har flyt just nu. Köper nog den där lotten i morgon...kanske.... 

Presentation

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards